≡ Menu

Hoteli v Vrsarju

V Vrsarju najdete kar nekaj hotelov in drugih prenočišč. S pomočjo spodanjega iskalnika in priporočenih hotelov spodaj, boste zagotovo našli kaj zanimivega za sebe za svoj naslednji dopust ali vikend paket.

S pomočjo iskalnika primerjate vsa prenočišča v Vrsarju, tako da na strani z rezultati najdete vse proste hotele in apartmaje za izbrane termine po najnižjih cenah.

Iskalnik hotelov

Booking.com

Hoteli Vrsar

vrsar

Spodaj najdete nekaj zanimivih hotelov v Vrsarju, ki jih lahko rezervirate.

Hotel Pineta

Hotel Pineta *** se nahaja v turističnem predelu Vrsarja, njegova lega pa nudi izjeme razgled na mesto, morje in manjše otočke.  Nudi 99 komfortnih in moderno opremljenih sob, izbirate pa lahko med eno, dvo ali troposteljno namestitvijo. Sobe so klimatizirane, vključujejo satelitsko televizijo, amsažno kad in balkon s pogledom na morje ali park. Z doplačilom lahko na javnih površinah dostopate do brezžičnega omrežja za internet, pred hotelom pa je urejeno brezplačno parkirišče.

Hotelska restavracija nudi samopostrežne obroke, na zahtevo pa vam pripravijo tudi posebne dietne menije, osvežite pa se lahko v hotelskem mini baru ali baru ob bazenih. Da ne bo dolgčas je poskrbljeno z zunanjim in notranjim bazenom, veliko športnimi površinami, otroškim igriščem, najemom koles, sprostitvenim centrom z masažami, savnami in fitnesom, ob večerih pa je poskrbljeno za animacijo.

  Več info o hotelu

Hotel Vista

Hotel Vista *** se nahaja v starem mestnem jedru Vrsarja in nudi odličen razgled na marino in pristaniški del mesteca. Do najbližje plaže je 200m, do glavnega trga pa kratek sprehod.

Nudi 36 elegantno urejenih sob, izbirate pa lahko med eno, dvo ali troposteljno sobo, za družine pa so na voljo štiriposteljna soba ali družinski apartma z štrimi ležišči. Sobe so klimatizirane, vključujejo satelitsko LCD televizijo in priključek na brezplačni žični internet, nekatere sobe pa imajo tudi balkon. Na javnih površinah hotela lahko dostopate do brezžičnega interneta. Na prostem je na voljo terasa z barom in brezplačno hotelsko parkirišče. V hotelski restavraciji strežejo samopostrežni zajtrk, čez dan pa nudijo manjše prigrizke in na zahtevo posebne dietne menije.

  Več info o hotelu

All Inclusive Resort Funtana

Hotel Resort Funtana *** se nahaja v istoimenski ribiški vasici, 2.5km pred Vrsarjem. Na odlični lokaciji ob skalnati in delno prodnati plaži se nahaja kompleks štirih paviljonov, v katerih se nahaja skupno 228 sob. Izbirate lahko med eno in dvoposteljno sobo ali pa družinskimi sobami za 3 ali 4 osebe. Sobe so sodobno in svetlo opremljene, vključujejo klimatsko napravo, satelitsko televizijo in balkon.

Na območju hotela lahko ob doplačilu dostopate do brezžičnega omrežja za internet, poskrbljeno pa je za brezplačno parkiranje. V restavraciji strežejo tri obroke dnevno, za posebej lačne je poskrbljeno v baru s prigrizki, v baru pri bazenu pa dobite osvežilne napitke in druge pijače. Za športne navdušence ne bo manjkalo aktivnosti, saj je poleg zunanjega bazena na voljo veliko športnih površin kot so igrišča za tenis, odbojko, mini golf …

  Več info o hotelu

Dodatne hotele in druga prenočišča najdete na tej povezavi.

Preverite tudi apartmaje in mobilne hišice v Vrsarju.