≡ Menu

Mobilne hiške v Vrsarju

Mobilne hiške v Vrsarju so na voljo v kar nekaj kampih. Mobilne hišice so zelo zanimive za družine in v veliko kampih njihovo število vztrajno povečujejo. Na tej strani bomo opisali ponudbo za mobilne hiške v Vrsarju in okolici, tako da boste lahko pridobili vse potrebne informacije, če bi jih želeli najeti.

Za Vrsar in druge kraje na Hrvaškem si lahko ogledate ponudbo za najem mobilne hiške na strani Kampi in termini, kjer najdete kampe v Istri in Kvarnerju. Če vas zanimajo ugodni najemi, si oglejte tudi strani Najnižje cene, kjer lahko primerjate ponudbe za posamezne termine.

Kamp Valkanela – najbolj priljubljene mobilne hiške v Vrsarju

Mobilne hiške v kampu Valkanela so zelo priljubljene, saj gre za veliko izbiro hišic (standardne, deluxe, premium in družinske), prav tako pa je sam kamp Valkanela zelo priljubljen. Na voljo so različne hiške za 4 osebe pa vse do 6+2 oseb. Oprema hišic je na zelo visokem nivoju, seveda pa je to tudi odvisno od tega, katere mobilne hiške Valkanela izberete.

Dodatna informacije najdete preko spodnje povezave, kjer lahko mobilne hišice v kampu Valkanela tudi rezervirate.

  Več info, cene in rezervacija kamp valkanela - mobilne hiške v vrsarju

Kamp Valkanela Adriatic hiške

Zraven klasične ponudbe najdete v kampu Valkanela tudi tri Adriatic hiške, ki so za 5 ali 6 oseb. V kolikor bi bile zasedene, preverite zgornje hiške, saj se bodo glede na veliko ponudbo v kampu, zagotovo našle še kakšne proste.

  Več info, cene in rezervacija mobilne hišice Vrsar

Kamp Orsera

Odlično ocenjene mobilne hiške v kampu Orsera pri Vrsarju so odlična izbira za poletni dopust ali kratek oddih v drugih delih leta. Na voljo je 20 mobilnih hišk, superior hiške so velike 30m2 in imajo dve spalnici. Hiške v kampu Orsera imajo teraso z zelo lepim pogledom na morje.

Dodatne informacije o mobilnih hiškah v Orseri najdete preko spodnje povezave, kjer jih lahko tudi rezervirate.

  Več info, cene in rezervacija kamp orsera

Kamp Orsera Victoria hiške

V kampu Orsera se nahaja tudi 10 Victoria mobilnih hišk. Hiške so za do 6 oseb (dve spalnici in raztegljiv kavč) in so velike 24m2. Preverite tudi cene za te hiške, če bi se radi odpravili v kamp Orsera. Najdete jih preko spodnje povezave.

  Več info, cene in rezervacija kamp orsera mobilne hiške vrsar

Kamp Tina

Mobilne hišice v kampu Tina so za do 5+1 osebo, na voljo pa so standardne in premium hiške. Na voljo je samo 10 mobilnih hišk, tako da bodo v glavni sezoni verjetno zelo hitro zasedene. Hiške imajo odlično oceno, prav tako pa so dovoljeni hišni ljubljenčki.

Dodatne informacije o kampu Tina najdete preko spodnje povezave, kjer si lahko ogledate več fotografij in hiške tudi brezplačno rezervirate.

  Več info, cene in rezervacija

Mobilne hiške v Vrsarju najdete preko zgornjih povezav, kjer lahko hiške primerjate med seboj in preverite ponudbo v posameznem kampu.