≡ Menu

V okolici Vrsarja najdete kar nekaj kampov, kjer lahko najamete mobilne hiške. Glede na veliko popularnost mobilnih hišk v zadnjih letih, se število hišk v vseh kampih postopoma povečuje.

Več info najdete na mobilne hiške v Vrsarju.

Kamp Valkanela ima daleč največ mobilnih hišic, prav tako pa ima različne oblike hišic. Tako najdete standardne mobilne hiške, Premium in Family za bivanje večjih družin. Posebej zanimive so tiste, pri katerih so zunanji bazeni praktično pred hiško.

V kampu Orsera najdete običajne in Victoria hiške. Sam kamp ima odlične ocene, prav tako pa ima veliko hišic zelo lep pogled na morje.

Dodatno najdete mobilne hiške pri Vrsarju tudi v kampu Tina. Gre sicer za manjšo ponudbo, saj je mobilnih hišk samo 10.

Na naši strani najdete tudi pregled terminov za hiške v Vrsarju, prav tako pa najnižje cene po terminih za vse mobilne hišice na Hrvaškem.

kamp valkanela

Vrsar je odlična izbira za 1. maj, saj ima kar nekaj prednosti. Če še nimate planov, kam bi se odpravili čez prvomajske počitvnice, je Vrsar zelo blizu, tako da se lahko tja odpravite na kratek izlet ali ostanete nekaj dni.

Vrsar ima na voljo številna prenočišča, od apartmajev, hotelov pa do različnih mobilnih hišk, ki jih lahko najamete že za dva dni. Ponudbe za apartmaje in hotele najdete s pomočjo iskalnika na desni strani (odvisno za katere datume iščete ponudbe). Ponudbe za mobilne hišice pa najdete na posebni strani, ki jo najdete zgoraj v meniju.

Na poti si lahko ogledate tudi druge zanimive kraje v Istri ali si ogledate nekaj znamenitosti Vrsarja. Če najdete kakšno novo, nam jo lahko tudi sporočite, da jo objavimo na strani in bodo tako tudi drugi izvedeli zanjo.

vrsar

Vrsar in njegova okolica nudita kar nekaj kampov, kjer najdete mobilne hišice. Eden izmed takšnih je kamp Valkanela in kamp Orsera. Veliko krat lahko najdete posebne ponudbe za ugoden najem mobilne hišice v Vrsarju, še posebej so te pogoste v predsezoni, ko lahko zasledite tudi do 40% nižje cene.

Ponudbe kampov si lahko ogledate na strani mobilne hišice v Vrsarju.

Preverite hiške, ki vam odgovarjajo in si oglejte tudi ponudbe po termih in enostavno primerjajte cene za najem hišice v določenem terminu.

kamp Tina mobilne hiske Vrsar

Apartmaje v Vrsarju je najlažje najti s pomočjo primernega iskalnika. Če uporabite primeren iskalnik, boste tako našli samo tiste apartmaje (in tudi nekatera druga prenočišča), kjer še lahko najdete prosto sobo. Tako boste prihranili kar nekaj časa pri iskanju, saj je Vrsar zelo popularen kraj in najboljši apartmaji so hitro polni.

Za uporabo iskalnika morate izpolniti najbolj osnovna polja. Vpišite datum prihoda in odhoda. Kasneje lahko te datume še prilagodite, ampak za osnovi pregled je potrebno, da vpišete določene datume.

Zraven tega je potrebno vpisati tudi število oseb, da se lahko naredi osnova selekcija prenočišč. Tudi to je možno kasneje prilagodite, vendar se ta številka običajno ne spreminja, saj vemo s koliko osebami želimo najeti apartma.

Na strani z rezultati nato najdete proste apartmaje v Vrsarju. Najdete tudi hotele, gostišča in kakšno drugo prenočišče. Rezultate lahko omejite samo na apartmaje na desni strani.

Tako lahko nato primerjate vse proste namestitve in jih rezervirate preko različnih ponudnikov. Tako si zagotovite, da jih rezervirate po najnižji ceni, saj jo lahko enostavno primerjate med seboj. Preverite iskalnik na desni.

apartmaji  vrsar

Vrsar je znan predvsem v poletnih mesecih, ko se tja odpravimo na morje. V Vrsarju najdete veliko število apartmajev in tudi na tej strani bomo spremljali ponudbo apartmajev v Vrsarju in njegovi bližini.

Za dodatne informacije si oglejte strani apartmaji v Vrsarju, kjer najdete nekaj najbolj zanimivih in si jih lahko ogledate za svoj naslednji dopust, če za letos še nimate izbranega apartmaja. Na tak način si lahko enostavno ogledate opremljenost, cene, fotografije in druge informacije o apartmajih.

Prav tako lahko uporabite iskalnik za pomoč ppri iskanju prostih apartmajev. Le-ta vam bo na enostaven način poiskal kakšen prosti apartma in vam pomagal pri iskanju. Ko boste za svoj naslednji dopust potrebovali kakšen apartma, se spomnite na to stran in zagotovo ga boste enostavno našli.

Še en zanimiv video, kjer si lahko ogledate Vrsar iz zraka. Na njem lahko vidite različne plaže v okolici Vrsarja, razne apartmaje in hotele ter druge zgradbe. Seveda pa lahko na posnetku vidite tudi marino v Vrsarju, na kaj je še posebno lep posnetek in zanimiv pogled iz zraka.

Zraven tega si lahko Vrsar ogledate tudi ponoči, kar da mestu še dodatno lep izgled. Lepa izvedba v HD formatu.

Če se boste potikali po Vrsarju, si boste zagotovo zaželeli tudi kakšen sladoled, ki na morju še posebej paše. Preverite tudi tega možakarja, ki ga najdete v Vrsarju in pri pripravi sladoleda vam bo priredil pravo predstavo. Iz sladoledu mu je uspelo narediti prave skulpture.

Vrsar je zelo priljubljeno mesto v Istri in veliko Slovencev se vsako leto odpravi tja na svoj dopust ali kratek vikend oddih. Na strani Vrsar.si bomo spremljali turistično ponudbo v kraju in predstavili apartmaje, hotele, mobilne hišice in drugo ponudbo v tem lepem mestu.

Na strani bomo postopoma dodajali tudi številne druge informacije in dogodke iz Vrsarja, tak oda boste vedno našli kaj zanimivega. Na tak način boste lahko raziskali kakšne znamenitosti, se udeležili kakšnega dogodka ali prireditve ali obiskali kakšen koncert.